Eco tan face tan water

In de zomer krijgt mijn huid altijd die fijne zomerse teint – I like it. Maar helaas verdwijnt dit zomerse kleurtje al snel bij mij, vooral in mijn gezicht. Daarom zocht ik een zelfbruiner voor het gezicht ter vervanging van een bezoekje aan de zonnebank. De face tan water van Eco tan had ik meerdere keren voorbij zien komen en wekte mijn interesse. Ik vertel je graag over dit product.

De zelfbruiner is geschikt voor je gezicht en beweert gemaakt te zijn met uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediĆ«nten, is vegan en dierproefvrij (een plus!). Het product belooft je huid te hydrateren zonder de poriĆ«n te verstoppen, een helder uitziende huid en een mooie zonnige teint. Precies wat ik zocht. Voor het slapengaan heb ik mijn gezicht gereinigd en daarna het product, met behulp van een wattenschijfje, over mijn gezicht verdeeld. Je zou ook wat product op je handen kunnen doen en deze dan zo over je gezicht verdelen, net waar je de voorkeur aan geeft. Het beste resultaat zou na 8 uur zichtbaar zijn dus voor het slapen aanbrengen werd aangeraden. De volgende ochtend was mijn witte kussensloop nog steeds wit en heeft het product dus niet afgegeven (ik heb het wel een half uur laten intrekken). Vol verwachting ging ik het resultaat bekijken in de spiegel en ik zag een hele lichte verkleuring in mijn gezicht. Niet slecht… De twee dagen erna heb ik het aanbrengen in de avond herhaald en na drie dagen zag ik een lichte verkleuring in mijn gezicht. Na acht keer aanbrengen met dagen waarin ik het product niet heb aangebracht, kreeg ik uit mijn omgeving de vraag of ik op vakantie was geweest, omdat ze vonden dat ik bruin was (omg yes!!!).

Ook niet onbelangrijk: mijn gevoelige huid reageert heel goed op dit product. In een ver verleden heb ik een zelfbruiner van St. Tropez geprobeerd en hier kreeg ik direct een onzuivere huid van. De typische geur van zelfbruiner ruik je niet terug in deze face tan water. Wanneer je hem aanbrengt op je gezicht, zit er wel een geurtje aan. Ik kan deze niet goed omschrijven maar ik vind deze verbazingwekkend lekker ruiken. Ik miste het geurtje zelfs toen ik een nachtje had overgeslagen …. Ik heb het flesje nu bijna een jaar en deze zit nog drie kwart vol. In de zomerperiode heb ik de face tan water niet gebruikt. Het flesje gaat dus lang mee. Als mijn flesje op is, schaf ik sowieso een nieuw aan. Fijne week!

Back to Top