What’s in my bag

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn handtas. Welke producten zijn voor mij onmisbaar onderweg en zitten standaard in mijn tas? Eerst even over mijn tas. De tas heet Karl Lagerfeld Kuilted small schouderbag. Ik heb hem even opgezocht en hij is nog te koop, je vind hem hier. want hoe mooi is die?! Ik kan echt helemaal verliefd worden op een tas. Sommige mensen hebben dat met schoenen. Of met kleding. Ik met tassen. Met deze tas van Karl Lagerfeld was het liefde op het eerste gezicht. Mijn nieuwe liefde Karl.

In mijn tas zie je mijn iPhone. Ik gebruik nog steeds mijn iPhone 6 welke nog prima functioneert. Het telefoonhoesje is van iDeal of Sweden. Dit zijn erg mooie en fijne hoesjes voor je telefoon. Ze hebben prachtige marmerprintjes maar ook andere mooie designs. Mocht ik een nieuwe telefoon nemen, koop ik zeker weer een hoesje van dit mooie merk. Naast mijn telefoon zit mijn pasjeshouder met miniportemonneetje aan de bovenkant van Karl Lagerfeld. Deze heb ik dit jaar voor mijn verjaardag gekregen van mijn moeder. Super lief. Deze past perfect bij mijn tas. Helaas kan ik deze niet meer terugvinden. Verder heb ik in mijn tas nog een mini deodorant van Rituals zitten. Dit is de witte variant met de geur rijstemelk en kersenbloesem. Thuis gebruik ik de grote variant en deze mini voor onderweg. Heel fijn om onderweg een keer extra te kunnen sprayen om zweetluchtjes te voorkomen. Om nog lekkerder te ruiken gedurende de dag heb ik ook altijd mijn Travalo parfumverstuiver in mijn tas zitten. Hier zit mijn favoriete parfum in, op dit moment is dat de Eau de Parfum l’interdit van Givenchy (heerlijke geur!). Hiermee kan ik bij een lange dag mijn parfum bijspuiten. Dit is niet altijd nodig maar ik vind het wel een prettig idee om deze bij te hebben. Ook voor korte tripjes (met handbagage) is het een heel handig product om je parfum mee te kunnen nemen.

Naast de lekkere luchtjes heb ik ook standaard een blikje vaseline in mijn tas. De blauwe, originele variant. Ik heb vaak last van droge lippen en helaas ook de slechte gewoonte om velletjes van mijn lippen te trekken. Met vaseline kan ik mijn lippen vettig houden waardoor mijn lippen minder droog en trekkerig aanvoelen. Ik heb al heel wat lippenbalsems geprobeerd maar gebruik liever geen lippenbalsems met allerlei geurtjes en kleurtjes. Ik heb het idee dat parfum mijn lippen weinig goeds doet en ze mijn lippen nog droger maken. Vaseline vind ik prima werken maar mijn zoektocht naar de perfecte lippenbalsem is nog niet afgerond, dus mocht je een goede tip hebben, let me know! Een ander lipproduct in mijn tas is de Chanel Rouge Coco Flash Lipstick in de kleur Boy. Een fijne lipstick met een beetje glans en lichte dekking. Jaren was ik wild van matte lipsticks (nog steeds op zijn tijd), maar tegenwoordig vind ik lipsticks met een glans mooier. Hierdoor komen mijn droge lippen minder goed naar voren. Een fijne lipstick in een neutrale kleur om even zonder spiegel snel aan te brengen. Tot slot heb ik voor mijn haar nog een scrunchie en een haarclip in mijn tas zitten mocht ik mijn haar vast willen doen. De haarclip komt van Costes en de scrunchie heb ik besteld op AliExpress (samen met nog vier andere kleuren). Daar zijn ze goedkoop en de kwaliteit is goed.

Dit waren alle producten die ik standaard in mijn tas heb zitten. Wat is voor jullie onmisbaar in je handtas?

Fijne maandag!

Back to Top